• DM är över för vår del

I DM så blev det en förlust i första matchen mot Trollhättans IF med 2-1. Vi gjorde en bra match o visade att vi kunde stå upp bra mot ett div 5 lag. Vi åkte på en utvisning o då gjorde dom 2 snabba mål men efter det kom vi tillbaka o reducerade till 2-1. Tyvärr så fick vi inte till en kvittering. Nästa match spela vi mot Kållandsö o vår inställning va katastrof. Vi trodde att vi kunde ställa ut skorna men det kan man inte göra mot något lag. Så vi förlorade med 2-1. Sån dålig inställning vill jag aldrig vara med om igen! Sista matchen i DM mötte vi Rackeby o nu hade vi lärt oss läxan att man måste få in med 100% inställning i alla matcher. Vi spelade jättebra trots det ledde vi bara med 1-0 i halvlek. Men med bättre utdelning kunde vi gjort 2-3 mål till. I andra halvlek så fick vi fart på målskyttet o gick ifrån till 4-0 o så sluta matchen. Sen drog Kållandsö sig ur DM när dom skulle spela borta mot Trollhättan. Vi kom 2:a i gruppen. Det hade vi gjort även om Kållandsö inte drog sig ur. För Rackeby slog Kållandsö o vi slog Rackeby. / Johan Herrlag 22 mar 0kommentarer
  • Sörstrand klar för nästa säsong!

Johan Sörstrand har förlängt med Vinninga AIF Herr inför kommande säsong 2024. Vi från herrlaget tackar så mycket för fortsatt samarbete för vi ser redan fram emot kommande säsong, men först ska vi avsluta årets serie med en sista match på lördag hemma på Lindvallen mot Trässberg 16:00. Med goa hälsningar VAIF-Herr :) Herrlag 5 okt 2023 0kommentarer
  • Matchdag 30/9

Dubbla hemmamatcher på Lindvallen Lördagen 30 Sep för våra seniorlag. Hoppas vi ses! :) Damerna 13:00 Herrarna 16:00 Herrlag 28 sep 2023 0kommentarer